• PharmaHorse Glucosamina

PharmaHorse Glucosamina

24.95

PharmaHorse Glucosamina consta de sulfat de glucosamina 2KCl 100% pur. PharmaHorse Glucosamina és 100% lliure de dopatge i, per tant, també es pot utilitzar amb seguretat en cavalls de competició.

Puresa:
PharmaHorse Glucosamine està 100% lliure de sucres afegits. Els sucres no sempre apareixen com a sucre, els sucres comuns i els edulcorants en els suplements ho són; sabor de poma, dextrosa, sacarosa i sucre de raïm. PharmaHorse no utilitza sucre ni edulcorant i això es distingeix d'altres proveïdors. Per descomptat, els productes no contenen cap altre farcit o aroma.

Dosi:
Pony (± 300 kg): 3 cullerades de mesura al dia
Cavall (± 600 kg): 6 cullerades de mesura al dia
La cullera mesuradora subministrada conté aproximadament 2 grams.

Instruccions:
PharmaHorse Glucosamina es pot barrejar amb l'alimentació diària del seu cavall o poni.

Consells d'emmagatzematge:
Tots els productes PharmaHorse s'han d'emmagatzemar en un lloc fresc i sec. Fora de l'abast dels nens.

Classificació:
Aquest producte és un material d'alimentació per a cavalls. Utilitzem ingredients de qualitat humana, que garanteix una alta qualitat. No obstant això, a causa de l'etiquetatge, la mida de la cullera i la dosi recomanada, aquest producte només està pensat per al seu ús en ponis i cavalls.

Aquest producte no és un medicament i no té cap efecte medicinal. Els complements alimentaris no substitueixen un estil de vida saludable amb una dieta variada i equilibrada. Per tant, si el vostre cavall està malalt o té una malaltia, és important contactar amb un veterinari.

Disponible en 500g, 1kg, 3kg, 5kg i 25kg.