• Casc Uvex Perfexxion II
  • Casc Uvex Perfexxion II
  • Casc Uvex Perfexxion II
  • Casc Uvex Perfexxion II
  • Casc Uvex Perfexxion II
  • Casc Uvex Perfexxion II
  • Casc Uvex Perfexxion II
  • Casc Uvex Perfexxion II

Casc Uvex Perfexxion II

260

uvex perfexxion II: la versió avançada del clàssic casual uvex perfexxion està establint nous estàndards en termes de climatització i confort. La nova estructura de bresca pentagonal dels canals de ventilació ampliats és només una característica del nou i innovador disseny. Disponible en cinc combinacions de colors mat, aquest casc fa que el cor dels pilots batega més ràpid.

Seguretat a la perfecció!

El casc perfexxion II és la combinació perfecta d'esportivitat, climatització i seguretat. Els desenvolupadors i dissenyadors de productes uvex han posat tota la seva experiència en el desenvolupament d'aquest casc d'equitació: una de les innovacions rellevants per a la seguretat és la carcassa exterior, que s'ha estès a la part posterior del cap. Estendre la closca sobre el coll proporciona un màxim de seguretat, també per a la part posterior del cap del genet. Un tall per a la cua de cavall permet un ajustament còmode. Amb aquest casc, la innovació es fa visible: gràcies a la seva forma nova i més esvelta, el perfexxion II és encara més lleuger que el seu predecessor i està perfectament adaptat per satisfer les exigències de la conducció activa en termes d'ergonomia. Aquest casc d'equitació proporciona una protecció lleugera i completa que no té precedents.

 


La nova ventilació dinàmica uvex pentàgon combina un disseny innovador amb una regulació òptima del clima. Ampliant l'existent i afegint un canal d'aire addicional en combinació amb l'estructura innovadora de bresca, l'intercanvi d'aire es podria millorar significativament en comparació amb el sistema anterior. La comoditat d'ús també es recolza en l'interior: coixinets rentables fets d'un material suau de tacte i escuma de memòria, així com l'ajust de mida 3D-IAS garanteixen un ajust perfecte a cada cap en tot moment. Amb el nou perfexxion II, els pilots oblidaran que porten un casc.

Disponible en 5 colors i 5 mides.